Dzięki ankiecie będziemy w stanie optymalnie przygotować się do audytu, który przeprowadzimy dla Ciebie. Pola oznaczone znakiem * są wymagane Nazwa restauracji * Adres * e-mail * Telefon * Jaka jest liczba pracowników na kuchni? * Jaka jest powierzchnia kuchni? * Jaka była ilość serwowanych posiłków przed covid-19 i jaka jest obecnie (dziennie)? * Jakie stosuje się środki ochrony osobistej? * RękawiczkiMaseczkiPrzyłbiceCzapki Czy wyznaczona jest strefa dostaw? * Czy wyznaczona jest strefa brudna i czysta? * Jak często przeprowadzane jest mycie i dezynfekcja kuchni? * Czy posiadasz wytwornicę piany? * Ile miesięcznie przeznaczasz budżetu na środki chemiczne i dezynfekujące ? * Jaką masz zmywarkę (kapturowa, przelotowa, podblatowa, brak) ? * Jak rozumiany jest system HACCP? * Czy współpracujesz z firmą odbierającą odpady kategorii 3 i zużytą fryturę? * Ile posiadasz lokali? * Jaka jest lokalizacja (galeria, pasaż, obiekt wolnostojący)? * Jaka jest dostępność środków dezynfekcyjnych dla gości? * Czy dostępna jest toaleta dla klienta? * Czy wyposażona jest w mydło, środki dezynfekujące i ręczniki papierowe? * Jaki jest dystans pomiędzy stolikami? * Czy pracownicy są przeszkoleni w zakresie bezpieczeństwa żywności (podstawowe i dodatkowe HACCP + CVID-19)? * Czy posiadasz obsługę kelnerską? * Czy kontrolujesz temperatury we wszystkich urządzeniach chłodniczych, w którym przechowywana jest żywność? * Czy masz opracowaną politykę alergenową? * Jaki rodzaj naczyń posiadasz (plastik/szkło)? * Czy określono potencjalne zagrożenia związane z krzyżowaniem się dróg? * Czy współpracujesz z firmą DDD? * Czy prowadzisz okresowe badania mikrobiologiczne żywności i wody? * Czy świadczysz dostawę dań (wewnętrzna, zewnętrzna GLOVO,Uber)? * Zapoznałem się z polityką prywatności oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie danych